SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  

Atenție, șoferi! Un român a rămas fără permis din cauza unei postări pe facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 19:30

Poți rămâne fără carnet dacă Poliția Română descoperă pe internet imagini în care ești surprins în timp ce încalci legea în trafic.

Mare atenție la volan! Chiar dacă Poliția nu este prin preajma în momentul în care faceți o manevră neregulamentară, tot puteți să vă pierdeți carnetul și să plătiți o amendă usturătoare. Dacă alți șoferi din trafic vă filmează/fotografiază în acțiune în timp ce încălcați legea, Poliția Română se poate autosesiza.

Asta s-a întâmplat la Arad, unde Inspectoratul Județean a reacționat după ce a descoperit pe facebook o poză cu un autocar care depășea pe linie continuă în curbă. Cum numărul de înmatriculare era vizibil, șoferul a fost găsit cu ușurință și a rămas fără permis pentru următoarele 30 de zile. S-a ales însă și cu o amendă cuprinsă de 580 de lei!

Citește mai multe pe auto-bild.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
magic4ever
magic4ever  •  20 Februarie 2019, 10:44

Daca ai pica pe cineva poti sa faci poza in photoshop si il lasi fara carnet:)

mountytoma
mountytoma  •  20 Februarie 2019, 09:02

S-au schimbat vremurile... Eu am trimis cu multi ani in urma poza facuta unui *** cu masina germana (cum altfel?) care depasea pe linia dubla continua masinile oprite la semafor (era culoarea rosie), si Politia mi-a zis ca nu ii poate face nimic :-(

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  19 Februarie 2019, 21:47
Postat de Jack Willson pe 19 Februarie 2019, 20:31

Foarte bine, macar asa scapam de acesti soferi "kamikaze" de pe sosele. Se tot da vina pe soferi cu diabet, cu probleme la inima pentru accidente, facem legi mai aspre in acest domeniu,chiar daca ei sunt cauza 1 la >10000 de accidente, cand de fapt ar trebui sa se inaspreasca examenele auto (nu cel practic, cel legislativ, 90% din soferi nu cunosc nici jumate din codul rutier). Ar trebui sa fie obligatoriu ca orice masina sa fie echipata cu o camera de filmat, pentru a ajuta la disparitia inselatoriilor pentru bani din asigurari si pentru a denunta mai usor astfel de specimene.

Subscriu ideii ca o camera video poate fi mult mai utila. poza simpla este neconcludenta. Saracii bolnavi de diabet, sau alte boli, ale batranetii, pe linga ca au probleme, se incearca si sa li se ia carnetul, adica sa stea acasa.Desi din cauza unui sofer bolnav, un accident grav este.. ..rarisim. Vitezistii, bautorii, cei ce vorbesc la telefon, cind conduc ..mor de ras !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează