SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  INOVAȚIE

GALERIE FOTO Surpriza verii: un nou tip de Dacia Dokker! Preț excelent și o specificație în premieră

Dacia Dokker Camperiz // foto: camperiz.com +8   FOTO
Dacia Dokker Camperiz // foto: camperiz.com

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 13:11 / Actualizat marti, 25 august 2020 13:33

Spaniolii au adus la viață modelul „Dacia Dokker Camperiz”, o Dacie Dokker modificată astfel încât să poată înlocui cazările sau corturile în drumeții.

Camioneta, modificată de spaniolii de la Camperiz, conține în spate un pat cu o saltea din spumă și o piesă mare de mobilier prevăzută cu mai multe sertare detașabile.

+4 FOTO

Setarul din stânga reprezintă modulul de bucătărie, care conține un robinet cu apă rece, conectat la două rezervoare de 10 litri. Mașina mai prevede un frigider cu o capacitate de 30 de litri și chiar și o toaletă, în dreptul sertarului central! Toaleta este prevăzută cu un lichid anti-miros, însă trebuie golită doar în locuri special amenajate.

În mașină mai există multe prize USB, utile pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

Aproape 19.000 euro

Prețul Daciei Dokker Camperiz este de 18.990 euro, fiind astfel o alternativă mult mai ieftină pentru Volkswagen California, autorulota germanilor construită în scopul călătoriilor. Prețul modelului Volkswagen se ridică până la 45.000 euro.

Un colos auto mută producția din Germania în România! Ce orașe concurează pentru zecile de locuri de muncă

Video terifiant în Brazilia! O motociclistă a fost lovită violent de o mașină și a dispărut de pe asfalt! Ce s-a întâmplat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cseacseavlez
cseacseavlez  •  25 August 2020, 16:16

să compari camperiţu' *** Volkswagen California...asta înseamnă să fi mafiot...ori papagal...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează