SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  DACIA

Dacia electrică pentru toate buzunarele! Informație BOMBĂ: când ar apărea pe piața auto

Dacia electrică în 2020 pe piața auto?
Dacia electrică în 2020 pe piața auto?

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 18:36

Dacia electrică pentru toate buzunarele! Ar fi una dintrele informațiile bombă pentru piața auto, în condițiile în care producătorul român vrea să inoveze începând cu 2020!

Conform publicației britanice Daily Express, Dacia se pregătește să cucerească segmentul economic al pieței mașinilor electrice.

Producătorul auto român este deja recunoscut la nivel internațional pentru accesibilitatea modelelor alimentate cu combustibili fosili, dar încă nu a lansat niciun autoturism eco.

Nu oficial, cel puțin. În 2016, Prime Motors Industry a dezvăluit la Salonul Auto București un Logan electric disponibil în trei versiuni: cu baterie de 11 kWh (autonomie de 125 de kilometri), de 22 kWh (250 de kilometri) sau de 45 kWh (500 km).

În curând, Dacia va lansa și o mașină electrică oficială. Nu există prea multe detalii în acest moment, dar presa străină estimează că modelul nu va intra în producție de serie mai devreme de 2020, fiind construită pe o platformă nouă. Este posibil ca anul acesta să vedem primele imagini cu viitoarea Dacie electrică.

Citește mai multe pe auto-bild.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează