SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  AUTO-BILD.RO

De ce e un pericol să vorbești la telefon la volan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 14:30

Indiferent de nivelul vostru de îndemânare și pregătire, aceste sfaturi se aplică la orice automobil fabricat în ultimul secol și vă asigură mai multă siguranță și mai mult control al vehiculului pe drum.

În cazul utilizării telefonului la volan, situația este mult mai simplă – indiferent de cât de talentat ai fi cu volanul, toată îndemânarea este egală cu zero dacă privirea ta este ațintită unui ecran în loc să fii cu ochii la drum.

La fel ca găsirea poziției corecte la volan, legarea centurii de siguranță și manevrarea corectă a volanului, renunțarea la utilizarea telefonului la volan face diferența între accident și o călătorie fără incidente.

Mai mult decât atât, la fel ca sfaturile anterioare, nu te costă nimic să le aplici și vei deveni pe loc un șofer mai sigur.

TOTUL PE AUTO-BILD.RO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează