NOUTATI AUTO  ·  TESLA

Elon Musk și Tesla, pierderi URIAȘE după ce s-au făcut de râs la evenimentul de prezentare a Tesla CYBERTRUCK!

Sambata, 23 Noiembrie 2019, 13:43

TESLA CYBERTRUCK, noul proiect al lui Elon Musk, a intrat pe piață, însă incidentul petrecut la evenimentul de prezentare a produs pagube companiei, care și-a văzut acțiunile scăzând pe bursa americană.

Prețul acțiunilor Tesla a scăzut cu 6% până la închiderea pieței ieri, scăzând valoarea netă a companiei lui Musk cu 768 milioane dolari într-o singură zi, la 23,6 miliarde dolari.

Moment penibil la testul balistic!

În timpul prezentării, Elon Musk l-a chemat pe scenă pe șeful departamentului de design de la Tesla și l-a invitat mai întâi să lovească cu un baros ușile mașinii, iar apoi să arunce cu o bilă metalică în geam, informează Libertatea.

+8 FOTO

Bila a reușit să spargă geamul, chiar dacă nu a trecut prin el. Elon Musk a fost auzit înjurând, apoi a spus: „Este loc de îmbunătățire”.

Am aruncat cu tot felul de obiecte în acestea geamuri și nu s-au spart. Dintr-un motiv necunoscut, s-au spart acum. Nu știu de ce”, a continuat Elon Musk.

VEZI ȘI:

Elon Musk a prezentat Tesla Cybertruck! Moment PENIBIL: i-au explodat geamurile când Musk făcea un experiment de rezistență! Cât costă și ce autonomie are pick-up-ulCâștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (8)

Sefu Banilor  •  23 Noiembrie 2019, 17:08
Postat de Un Bogdan pe 23 Noiembrie 2019, 14:51

Se numeste publicitate negativa ( si este intentionata !) se realizeaza cu ajutorul "dusmanilor" si a concurentei ! .... Pentru costul a doua geamuri fisurate, intreg globul a aflat ca a scos un bolid electric la un pret de garsoniera in Rahova... :) "Gurile rele", bineinteles NU GSP-ul, vorbesc de comenzi mai mari de 150.000 de unitati in primele 24 de ore.... Cum spuneti voi ... Pierderi uriase ! :)

Corect! Dar astia sunt prea prosti sa isi dea seama ca is manevrati.

Sefu Banilor  •  23 Noiembrie 2019, 16:54

Moment penibil pentru pseudogoaozarii de la gsp. N-aveti voi nici o treaba cu bursa, asa ca lasati-o mai moale. Actiunea Tesla vine de la 220 la sfarsitu lu Octombrie si a atins 320 ieri ca sa scada la 303. E corectie normala pe bursa. De ce nu ati scris si cand a crescut brusc de la 220? Sunteti super penibili. Probabil lucrati pentru Bild.

ovidiu2019  •  23 Noiembrie 2019, 16:13
Postat de cfrinho pe 23 Noiembrie 2019, 15:04

Un pacalici care vinde masini electrice la suprapret. Exista variante mult mai ieftine si de calitate foarte buna cum ar fi BYD, dar fiind o marca chinezeasca vesticii se feresc, ca doar toate relele din lume vin din China si Rusia, dupa cum spune presa. :)))

Tu traiesti in Europa, de fapt chinezii sunt prezenti si pe piata americana. Am inteles ce ai vrut sa spui, dar sa comparam Rusia cu China nu e o comparatie buna. Chinezii mult huliti inainte, toti spuneau despre ei ca si la trenuri produc fake-uri, astazi au cele mai rapide trenuri din lume. Si le si vad, nu cred ca cineva normal la cap ar refuza un tren doar pentru ca nu e japonez ci este chinez.

Vezi toate comentariile (8 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1