SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  FORMULA 1

Fiul lui Michael Schumacher a semnat cu Ferrari! Când va debuta în Formula 1

Mick Schumacher (centru), alături de Kimi Raikkonen, pilot Ferrari în Formula 1
Mick Schumacher (centru), alături de Kimi Raikkonen, pilot Ferrari în Formula 1

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 14:52

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, va concura pentru Ferrari Driver Academy și face un pas uriaș către Marele Circ.

La 19 ani, Mick va face astfel trecerea de la F3 la Formula 2. Mai mult, acesta va efectua și două sesiuni de teste în Formula 1 pentru Scuderia Ferrari, urmând ca în scurt timp să îi calce pe urme tatălui său.

Începând din luna martie, Schumacher jr. va concura în Formula 2 alături de echipa Prema Powerteam, unde va trebui să demonstreze că merită să fie promovat în elita sportului. Anul trecut, Mick Schumacher a câștigat titlul de campion european în Formula 3 cu 57 de puncte avans față de locul 2, după ce a obținut 8 victorii în cele 30 de curse ale sezonului.

Citește mai multe pe auto-bild.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează