SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  FORD

FOTO Ford Puma - primele imagini cu a doua mașină produsă de Ford la Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 13:16

Ford Puma va fi cel de-al doilea model pe care Ford îl va produce în România, la uzina de la Craiova. Urmează să fie comercializat din toamna acestui an, iar producția va merge în paralel cu modelul Ford EcoSport.

Denumirea de Puma a mai fost folosită și la un model lansat în 1999. Spre deosebire de acel coupe, noul Ford va fi un SUV, al cincilea din gamă. Încă nu s-au oferit foarte multe detalii despre noua mașină. Deși s-a speculat că Puma va înlocui EcoSport, Ford va continua și producția modelului mai vechi.

Marele atu pe care urmează să-l ofere Puma este spațiul generos din portbagaj, care este mult mai înalt față de modelele anterioare. Va fi prima mașină cu sistem de propulsie mild-hybrid produsă în România și va avea o putere de 155 CP.

Citește mai multe pe auto-bild.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Aprilie 2019, 14:22

bune imagini. are 2 faruri pe fata, asta am putut deslusi din ele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează