SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  AUTO-BILD.RO

Primul test serios cu Lada Vesta SW Cross: are ceva în plus față de Dacia?

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 10:17

Cine a crescut în timpul așa-numitului Război Rece încă își mai aduce aminte despre senzația stranie pe care ți-o dădea întâlnirea cu o mașină rusească pe străzile Europei Occidentale. 

Nu se vindeau multe, dar era disponibilă o ofertă tovărășească destul de cuprinzătoare: Samara, Nova, Forma, Niva. Le vedeai și, inevitabil, îți fugea gândul la filmele de spionaj. Dacă mașinile astea aveau niște instrumente dubioase – să zicem, pentru ascultare și filmare, sau puteau fi cumva detonate de la distanță în caz de deconspirare? 

În felul lor, erau niște arme cu rază scurtă de acțiune, pentru că nu mergeau mult fără să se defecteze ceva. La fel de adevărat, simplitatea lor constructivă însemna că reparațiile erau ușor de rezolvat.

TOTUL PE AUTO-BILD.RO!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează