SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  MOTO GP

Sperietură oribilă! Marc Marquez, accident HORROR: „N-am respirat timp de 5 secunde” VIDEO AICI

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 22:45

Marc Marquez, pilotul de MotoGP, a mărturisit că nu a putut respira pentru 5 secunde, după căzătura violentă suferită în antrenamentele pentru Marele Premiu al Thailandei.

Pilotul în vârstă de 26 de ani, de 5x campion în MotoGP, a fost transferat de urgență la spital, i s-a făcut un RMN și s-a constat că, în afara unor contuzii, se află în afara oricărui pericol. Marquez a revenit la câteva ore distanță pe pistă. 

Spaniolul a explicat că cea mai mare sperietură a tras-o fiindcă nu a putut să respire pentru aproximativ 5 secunde, care i-au părut 20.

„A fost un impact puternic, dar mi-ar revenit pas cu pas, așa că atunci când am ajuns la centrul medical, eram bine”.

Marele Premiu al Tailandei are loc în acest weekend, duminică, la ora 11:00 dimineața, ora României. Cursa e transmisă de TV Digi Sport.

VIDEO CU ACCIDENTUL LUI MARC MARQUEZ

Marc Marquez e lider în clasamentul piloților, cu 300 de puncte, urmat de Andrea Dovizioso, de la Ducati, cu 202 puncte, și Álex Rins, de la Suzuki, cu 156. Dacă ia măcar cu două puncte mai mult decât Dovizioso în Thailanda, Marquez câștigă titlul! 

Citește și:

FOTO Polițiștilor nu le-a venit să creadă! Cum putea să circule un șofer

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10205507138957436
Ioan Ivan  •  05 Octombrie 2019, 22:25

GSP rușine! Moto GP e transmis pe Eurosport România!

spartcapus
spartcapus  •  05 Octombrie 2019, 14:58

Sperietura oribila? Exista si sperietura admirabila?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează