NOUTATI AUTO  ·  TESLA

TESLA, marele câștigător! Testele Euro NCAP: care e cea mai sigură mașină din 2019

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 13:21

Euro NCAP a compilat toate cele mai sigure mașini testate în 2019, într-un singur clip. Tesla este câștigătorul absolut.

Pe parcursul anului trecut, Euro NCAP – principala referință în materie de tehnologii de siguranță în mașinile noi – a evaluat nu mai puțin de 55 de modele. Așa cum e tradiția, în cazul acesta, lista modelelor care au obținut cele mai mari calificative în urma testelor Euro NCAP.

Tesla, cel mai bun la clasa medie și SUV

Intitlulat „Cel mai bun din clasa sa', clipul menționează succint câștigătorii din fiecare segment. În clasa medie, locul I este împărțit de Tesla Model 3 și BMW Seria 3, urmate pe următoarea poziție de Skoda Octavia. În segmentul SUV-urilor de clasă medie, Tesla este premiată din nou, de data aceasta cu Model X, urmată de Seat cu Tarraco.

În ordinea inversă a dimensiunilor: în segmentul compact, Mercedes-Benz CLA obține trofeul de cea mai sigură mașină din 2019, urmat de Mazda 3. La capitolul „SUV-uri compacte', Subaru Forrester se afă în topul clasamentului; Mazda CX-30 și de Volkswagen T-Cross îl urmează îndeaproape.

TOTUL PE AUTO-BILD.RO. La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1