SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  FERRARI

ULTIMA ORĂ Veste tristă » Michael Schumacher NU se va recupera

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 18:36

Willi Weber, fostul manager al marelui campion Formula 1, Michael Schumacher a declarat că nu mai crede că acesta își va reveni. Luna decembrie marchează cinci ani de la accidentul suferit de campion în timp ce se afla la ski.

În vârstă de 76 de ani, Willi Weber a făcut lumină și în cazul speculațiilor potrivit cărora, Schumacher ar fi fost mutat de familie în Mallorca, declarând ca ”Michael nu ar fi vrut niciodată să locuiască acolo”.

Fostul manager al lui Schumacher a mai declarat și că ”După o lungă perioadă de tristețe, am reușit să îi pun capăt. Am închis acest capitol.” Și a continuat cu: ”Am avut cea mai bună perioadă împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu.”

TOTUL pe auto-bild.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
132331260571303
Popa Basca  •  17 Octombrie 2018, 20:35

Nu ma intereseaza niciun comentariu,nicio parere.L-am admirat pe Michael mai mult decat pe oricare alt sportiv,desi nu sunt fan automobilism.Avea omul asta ceva care-l arata drept castigator,chiar si atunci cand pierdea.Soarta este doar o *** care-si cauta un loc mai bun.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daviddraiman
daviddraiman  •  17 Octombrie 2018, 20:18

articol scris de nea mitica

fanucraiova48
fanucraiova48  •  17 Octombrie 2018, 20:00

Nici el da nici voi nu va mai recuperati in veci pururi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează