SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  CORONAVIRUS

Un bărbat din Vâlcea, aflat în izolare din cauza suspiciunii de coronavirus, a urcat beat la volan. Ce a urmat

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 09:53

Situație incredibilă în Vâlcea. Un bărbat de 32 de ani, care revenise de curând din Italia și era plasat în izolare la domiciliu pentru supraveghere în caz de coronavirus, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident pe o stradă din Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii vâlceni au fost sesizați printr-un apel la 112 că pe strada Râureni din municipiul Râmnicu Vâlcea a avut loc, miercuri dimineață, un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, informează auto-bild.ro. 

„Poliţiştii s-au deplasat la fața locului si au stabilit că un bărbat de 32 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Râureni, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism ce circula din sens opus. Fiind testat cu aparatul alcooltest s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deoarece acesta venise din Italia de pe data de 09.03 a. c. s-a mai stabilit că acesta nu a respectat obligația de izolare la domiciliu pe o perioada de 14 zile', au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea

Bărbatului de 32 de ani i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenta băuturilor alcoolice și pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

Citește și alte știri din domeniul auto:

Tesla a atins o bornă uriașă: 1.000.000 de mașini produse! Anunțul făcut de Elon Musk + Planul gigantic pentru acest an

BMW i4: răzbunarea gigantului german! Cum arată și ce specificații are „nava spațială” de la BMW

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
764352140354351
Rahat Cu Perja  •  13 Martie 2020, 11:13

Nu ne mai facem bine. Ne pedepsim singuri. Foarte bine, ca ne meritam soarta cu astfel de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează