SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  MICHAEL SCHUMACHER

Un medic neurochirurg dă detalii despre Michael Schumacher: „E o persoană diferită față de cea pe care o știam”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 15:53

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher (51 de ani) a suferit un accident în timp ce se afla la schi și, de atunci, se află într-o stare delicată.
 

Familia fostului pilot nu a dat prea multe detalii de-a lungul timpului despre german, dar medicul neurochirurg Nicola Acciari a vorbit despre starea fostului pilot și explică ce a pățit Schumacher de la accident.

„Acum este o persoană diferită față de ce pe care o știam pe pistă. Trebuie să ne imaginăm că este altă persoană. Este deteriorat la nivelul mușchilor și la nivelul structurii scheletului. Totul este rezultatul traumei la creier”, a declarat Nicola Acciari pentru Daily Mail. 

+8 FOTO

Ce a pățit Michael Schumacher 

După accidentul la schi, Schumacher a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. A fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent a fost tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland.

Michael Schumacher, C.V uriaș

21 de ani, cu 4 sezoane de pauză, între 2006 și 2010, a durat cariera lui Michael în Formula 1. A debutat în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, și s-a oprit în 2012, în Brazilia. Prima victorie a obținut-o tot în Belgia, la doar un an de la debut. Au urmat altele 90, 7 titluri de cel mai bun pilot din lume, 155 de podiumuri și 68 de plecări de pe prima grilă de start. Schumacher a început la Jordan, a continuat la Benetton și a cunoscut măreția la Ferrari. 

Schumacher are în palmares și două titluri de cel mai mare sportiv al anului, în 2002 și 2004. A mai fost nominalizat în 2001, 2003, 2005 și 2007.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează