SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  AUTO-BILD.RO

Veste importantă pentru fanii Daciei Sandero: apare primul model cu tehnologie hibridă

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 15:21

Anul viitor facem cunoștință cu noua Dacia Sandero. Va fi construită pe platforma lui Renault Clio și va împrumuta o parte din propulsoarele de sub capota acestuia. 

Noua generație a celui mai vândut model Dacia va utiliza platforma CMF-B dezvoltate de Renault. Această mișcare a fost necesară pentru a respecta noile norme de poluare impuse din 2021 de Uniunea Europeană. 

Sub capota noului model vom identifica două propulsoare pe benzină cu capacitatea cilindrică de un litru: 1.0 SCe cu 75 CP și 1.0 TCe cu 100 CP, cel din urmă fiind ajutat de o turbină.

Aparent, noul Sandero Stepway va fi primul model Dacia care va beneficia de tehnologia hibridă. Chiar dacă nu vor putea alege motorul de 1,33 litri și 130 CP, care se găsește acum pe Duster, clienții vor avea o opțiune mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

TOTUL pe auto-bild.ro! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează