SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  VOLKSWAGEN

Volkswagen, păcăleală de 1 aprilie în SUA: „Am schimbat numele companiei”. Unii au luat-o de bună

Noul Volkswagen ID4, foto: Imago
Noul Volkswagen ID4, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 11:23 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 11:24

Compania auto germană a comunicat că brandul Volkswagen se va transforma în Voltswagen în SUA, o aluzie la aspirațiile gigantului pe piața de mașini electrice. Apoi a explicat că e doar o glumă. 

Problema e că lumea a luat schimbarea de bună și anunțul a avut un efect asupra prețului acțiunilor celor de la Volkswagen, anunță Wall Street Journal. Gigantul german s-a grăbit să dezmință „știrea”. 

„Nu am vrut să inducem în eroare pe nimeni. Totul a fost doar o mișcare de marketing pentru a face lumea să vorbească despre noul ID4”, a anunțat purtătorul de cuvânt de la Volkswagen pentru sursa citată. 

CATL, colosul din umbră care domină piața mașinilor electrice! Reportaj șocant: cum elimină chinezii concurența pe piața bateriilor + cum blochează cobaltul din cele mai mari mine din lume!

Volkswagen încearcă să lupte cu Tesla

Recent, Volkswagen încearcă să lupte cu Tesla și cu producătorii din China pe o piață vitală pentru dezvoltarea ulterioară. De altfel, uriașul auto german a anunțat că vrea să construiască o uzină de baterii electrice auto proprii, pentru a nu mai depinde de producători externi. Compania germană ia în calcul să deschidă 3 giga-fabrici, un termen împrumutat de la Elon Musk, iar ultima dintre ele va fi într-o țară din spatiul central-estic european, în „Cehia, Polonia sau Slovacia”, notează hotnews.ro.

Citește și: 

EXCLUSIV Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a spus directorul Mercedes: „Acum gâfâie și fug toți după treaba asta”

Bugete mai mari pentru Rabla și Rabla Plus! Câți bani primesc românii pentru o mașină electrică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  31 Martie 2021, 14:32

De la noi cel putin Forbes Romania si profit.ro au publicat ieri stirea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close