SPORTURI  »  OLIMPIADA 2008  »  ACID

Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului olimpic, îl atacă dur pe Bela Karoly

Articol de - Publicat luni, 18 august 2008 00:00

- Bela Karoly a spus despre nota Sandrei Izbaşa, din finala de la sol, că e prea mare.
- Da?!!! Dar cine e Bela Karoly? De ce n-aţi întrebat un antrenor italian care era implicat în chestiune, nu unul pentru care gimnastica a devenit o afacere?! Tot evităm să spunem clar: Karoly nu mai înseamnă nimic ca oficial pentru gimnastică. El are o relaţie comercială cu federaţia americană. Le închiriază pe o groază de bani ranch-ul lui şi atîta tot!

- Dar e un nume.
- Un nume da, însă la trecut. Şi ştiţi ceva? Nume sînt Belu, Nadia...

- Pe Nadia el a antrenat-o.
- Ştiţi ceva? Am eu o vorbă: pe Nadia o antrena şi nea Ion de la poartă. Nadia e genul rar de gimnastă căreia îi spuneai rău şi ea făcea bine. Hai să fim serioşi!

Continuarea interviului realizat de Cătălin Tolontan o puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de mîne!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (124)
 •  20 August 2008, 06:56

Deci, domnilor, sunt cel puțin 33 de comentarii ale românilor din SUA care au urmărit în direct emisiunea si vă pot spune cu mâna pe inimă că Bela nu a declarat asa ceva!... Dimpotrivă!... Cu al meu si încă vreo câteva care au fost sterse ajungem pe la 40!... Dacă nici asta nu e de-ajuns pt. unii si continuă să înghită cu lingura minciunile servite pe tavă de presa scrisă, înseamnă că îsi merită soarta!...

 •  20 August 2008, 03:27

Ma surprinde ca nimeni nu-si mai aduce aminte de gimnasta cu care Nadia se lupta de la egal la egal, un alt produs marca Bela Karoly si anume Teodora Ungureanu. In plus aici ar trebui amintita intreaga generatie de aur a acelei vremi si toate poarta marca Bele Caroly. Toti frustratii care-i tin isonul acestui "mr nobody -Forminte" sa se puna intai la punct cu istoria acestui sport si cum scria cineva, daca Bela nu ar fi fost, Nadia spala rufe la sau facea pe bucatareasa la patron.

 •  20 August 2008, 01:08

Se vede clar k bela karoly este secui!In sensul k e tot timpu' foarte rautacios la adresa romanilor.

Vezi toate comentariile (124)
Comentează