SPORTURI  »  OLIMPIADA 2008  »  KAROLZI: "DOAR ATÎT FAC?"

Nu ne ia în calcul

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2008 00:00

Bela Karolyi va colabora cu echipa NBC la această ediţie a Jocurilor Olimpice, urmînd să analizeze competiţia de gimnastică alături de vedeta canalului, Bob Costas. Ieri dimineaţă, fostul antrenor al echipelor României şi SUA a venit la National Indoor Stadium pentru a urmări prima grupă a antrenamentului pe podium. Imediat după ce româncele au exersat la sărituri, el s-a arătat destul de mirat: "Doar atît fac?". Concluzia lui Karolyi, a cărui soţie, Martha, e coordonatorul team-ului american, a fost că "SUA şi China se vor bate pentru titlul olimpic, în timp ce România va participa doar la lupta pentru medalia de bronz".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  08 August 2008, 19:55

Domnul Karoly are din pacate dreptate. Cu totii suntem in inima cu echipa noastra, insa la sarituri si la paralele suntem foarte slabi, exceptie face Steliana la paralele. Deci,da, se stie ca ne batem cu rusoaicele pentru bronz! Nu mai vociferati, informati-va. Asta este.

 •  08 August 2008, 12:39

osa ne trezim si cu baiatul acesta ca e si el victima la fel cum e regele / mihai de unde si va rog cine stie sa-mi spuna si mie de unde au atita avere

 •  08 August 2008, 11:35

mi-i sile de bela si de masochismul ziaristilor care ii iau interviu. Ce va asteptati? Sa va mangaie pe frunte? El reprezinta SUA acuma. Voi chiar credeti ca SUA face mai mult? E praf in ochi pt voi ca sa nu va mirati cand ne vor fura la note usurel pe la spate. Romania are sanse egale la aur ca si China si SUA. Sa nu uitati asta! Hai Romania. Chiar mi-i sila sa nu vad un singur articol pozitiv despre fetele noastre!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează