SPORTURI  »  OLIMPIADA 2008  »  REZERVE

"Simt că întreaga delegaţie a României este timorată înainte de JO"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2008 00:00

Cvadrupla campioană olimpică la gimnastică Ecaterina Szabo a declarat azi că sportivii români par intimidaţi înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing, dar speră ca aceştia să scape de emoţii odată cu startul competiţiei.

"Nu pot spune ce va face România la aceste Jocuri Olimpice. Din ce văd eu, toată delegaţia pare speriată şi închisă înaintea acestei Olimpiade. Sper, totuşi, că la momentul competiţiei nu vor fi aşa şi ni se vor alătura nouă, celor care deja am câştigat titluri olimpice", a explicat Ecaterina Szabo.

Fosta gimnastă, acum stabilită în Franţa, a vorbit şi despre echipa pregătită de Nicolae Forminte: "Le-am văzut pe fete la europene, când le-am fost gazdă. Eu ţin legătura cu Stela (n.r. Steliana Nistor), pe care încerc să o ajut cum pot. O sfătuiesc şi încerc să o motivez. Nu pot spune ce vor face ele la Olimpiadă, vom vedea".

Ecaterina Szabo a obţinut patru medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984, în competiţia pe echipe, în concursul individual, la sărituri, bârnă şi sol, dar şi medalia de argint la individual compus. În 2000, fosta gimnastă a fost inclusă în International Gymnastics Hall of Fame.

 

sursa: News In

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează