SPORTURI  »  OLIMPIADA 2008  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

Variante România pentru "sferturi"

Articol de , - Publicat duminica, 17 august 2008 00:00

1. Batem Norvegia
România va întîlni în acest caz învingătoarea din meciul Brazilia-Suedia, sud-americancelor convenindu-le şi egalul pentru calificare! "Tricolorele" ar putea juca şi cu Germania, doar dacă nemţoaicele bat Rusia, iar Brazilia-Suedia se termină egal.

2. Egal sau înfrîngere cu Norvegia
România va întîlni învinsa din meciul Coreea de Sud-Ungaria. În caz de egalitate între cele două, fetele lui Tadici vor juca împotriva maghiarelor, care au golaveraj inferior asiaticelor.

 

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
 •  18 August 2008, 00:27

nu stiu exact ce gandea tadici cand le-a tinut un meci intreg in atac pe bese, lecusanu si uneori si pe bradeanu...jucatoare f bune de aparare,si atat!! mai mult sa joace amariei cu neagu si meirosu...care astazi nu a jucat deloc! Asta nu am inteles!!!???aruncarile ei sunt mult mai bune decat ale interilor care au jucat azi in atac...imi pare rau, dar cu tactica asta nu ajungem niciunde...apararea nu stie sa faca atacul...in orice sport de echipa e la fel!!!in rest multa bafta fetelor..va iubim

 •  17 August 2008, 19:03

Pina la gravele greseli de arbitraj, care ne-au dezavantajat vizibil, a fost si o tactica gresita a d-lui Tadici. Echipa a mers bine in final cand Amariei a fost trecuta pe postul de inter stanga.Este usor de dat cu parerea, dar daca o trecea pe extrema stanga pe Maier si pe dreapta pe Nechita,cred ca se puteau inscrie mai multe goluri dupa extreme.

 •  17 August 2008, 11:36

Chiar daca am pierdut acest meci (si cu ajutorul arbitrilor), ne vom califica in finala si vom bate Norvegia.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează