SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA - ANGLIA, SÎMBĂTĂ, 9:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

11 schimbări în "naţionala" României pentru meciul cu Anglia. Tincu, pe banca de rezerve

Marius Tincu (nr. 2)
Marius Tincu (nr. 2)

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 13:22

Antrenorul reprezentativei de rugby a României, Romeo Gontineac, a anunţat, joi, 11 schimbări în echipa de start pentru meciul cu Anglia, faţă de 15-le folosit în întâlnirea cu Argentina, scor 8-43, din a doua partidă din grupa B de la Cupa Mondială.

Cea mai mare surpriză este lăsarea pe banca de rezerve a căpitanului Marius Tincu, banderola urmînd să fie purtată de Cristian Petre.
Echipa României pentru meciul cu Anglia este următoarea: Vlaicu - Ciuntu, Cazan, Dumitraş, Apostol - Dumbravă, Sîrbu - Raţiu, Toniţa, Burcea - Petre, Popîrlan - Florea, Zebega, Nere. Rezerve: Tincu, Ion, Macovei, Ianus, Calafeteanu, Gal, Nicolae.

De partea celalată, antrenorul Angliei, Martin Johnson, va începe meciul cu România cu centrul Mike Tindall, cu uvertura Jonny Wilkinson şi cu extrema Mark Cueto. Echipa Angliei este următoarea: Foden - Ashton, M. Tuilagi, Tindall, Cueto - Wilkinson, Youngs - Moody, Haskell, Croft - Palmer, Deacon - Cole, Thompson, Corbisiero. Rezerve: Mears, Wilson, Shaw, Wood, Wigglesworth, Flood, D. Armitage.

Partida România - Anglia, din grupa B de la Cupa Mondială de rugby, se va disputa sîmbătă, la Dunedin, de la ora 09:00, în direct pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (3)
headhunterz
headhunterz  •  22 Septembrie 2011, 16:00

150-0

vanpersie_gunner4ever
vanpersie_gunner4ever  •  22 Septembrie 2011, 13:53
Postat de tibihorcea pe 22 Septembrie 2011, 13:13

Probabil ca se gandesc mai mult la meciul cu Georgia si menajeaza cativa jucatori.

exact asta si face...cu tincu sau fara tincu oricum o sa ne bata anglia...sa speram ca totusi nu o sa fie un scor mare de partea englezilor..mai bine o bataie impotriva angliei si o victore impotriva georgiei decat nimic..dar oricum asa ceva vezi numai la romani mai ales in rugby unde nimeni nu menajeaza pe nimeni..

tibihorcea
tibihorcea  •  22 Septembrie 2011, 13:13

Probabil ca se gandesc mai mult la meciul cu Georgia si menajeaza cativa jucatori.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează