SPORTURI  »  RUGBY  »  ALEGERI

Alin Petrache a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Rugby

FOTO: www.frr.ro
FOTO: www.frr.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 19:40

Azi a avut loc la sediul Federaţiei Române de Rugby Adunarea Generală de Alegeri. Au participat 79 din cei 83 de membri cu drept de vot.

Alin Petrache a fost reales în funcţia de preşedinte al FRR cu unanimitate de voturi, el fiind de altfel şi singurul candidat pentru această funcţie.

"Sînt patru ani de cînd m-aţi investit ca preşedint. Patru ani care au trecut repede şi în care am consumat multă energie pentru a ridica nivelul rugby-ului românesc. De multe ori am reuşit să generez un anumit progres, în alte situaţii am asigurat stabilitatea, dar sînt cîteva sectoare în care regresul este destul de vizibil", a declarat Petrache înainte de a fi reales.

Pompilie Borş, George Boroi şi Călin Matei au fost aleşi în funcţia de vicepreşedinţi, iar ca membri, cele mai multe voturi, le-au primit Dan Dinu, Elena Frîncu, Cornel Negruţ şi Sorin Mihai Popa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
minciulica
minciulica  •  08 Februarie 2013, 23:48

reales la al14 congres

sica2ro200
sica2ro200  •  08 Februarie 2013, 20:01

are oua baitu' din 11 pana aici a ajuns cu......bine :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează