SPORTURI  »  RUGBY  »  PORTUGALIA - ROMÂNIA

Amintiri cu multă zăpadă » Lynn Howells, despre debutul său la naționala României: ”Era foarte frig”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 00:00

România va întâlni sâmbătă, de la ora 17:00, la Lisabona, într-un meci-test, Portugalia. Antrenorul "tricolorilor", Lynn Howells, și-a adus aminte că debutul său în staff-ul "stejarilor" a avut loc tot contra lusitanilor.

"Era o sâmbătă de februarie, în 2012, și Bucureștiul era acoperit de nămeți de zăpadă. Îmi amintesc că am stat la Izvorani pentru că era singurul loc unde aveam un teren sintetic, în rest totul era acoperit de zăpadă, era foarte frig, o temperatură normală pentru România, nu însă și pentru mine'', a declarat Lynn Howells pentru site-ul FRR.

România a câștigat atunci cu 15-7. "Tricolorii" vor debuta pe 11 februarie în sezonul 2016-2018 al Rugby Europe Championship, urmând să întâlnească în deplasare Germania.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează