SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

Antrenorii "stajerilor" au fost agresaţi la Botoşani

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2010 00:00


Antrenorii reprezentativei de rugby a României, Romeo Gontineac şi Steve McDowell (foto), au fost agresaţi la ieşirea dintr-un club de noapte din Botoşani, după meciul cu Ucraina din recalificările pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă.


Purtătorul de cuvînt al FRR, Lucian Lorin, a declarat că Gontineac şi McDowell au fost agresaţi pe drumul dinspre club spre hotel, de un grup format din mai multe persoane.


Romeo Gontineac s-a ales doar cu o lovituraă de "box", însă McDowell a ajuns la Spitalul Judetean Botoşani, avînd nevoie de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite. Neo-zeelandezul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut cu echimoze orbitale bilateral şi contuzii de piramidă nazală.


"Din nefericire, ce a fost frumos s-a sfîrşit urît la Botosani. A fost o întîmplare regretabilă. Antrenorii se îndreptau spre hotel în momentul în care au fost agresaţi şi bătuţi. Cînd ajungem în Capitală vom consulta avocatul FRR şi vom vedea dacă depunem o plîngere penală împotriva agresorilor. Steve McDowell îşi va scoate un certificat medico-legal. Sper că şi pe plan local să se întîmple ceva şi agresorii să fie traşi la răspundere", a declarat pentru Monitorul de Botoşani, Lucian Lorin.


Reprezentativa de rugby a României a cîştigat, sîmbătă, la Botoşani, scor 61- 7, în fata echipei similare a Ucrainei, manşa secundă a recalificărilor pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă. În tur, la Kiev, România s-a impus, scor 33-3 (14-3).


            În următoarea etapa a recalificărilor, România va întîlni Tunisia, în manşa unică, după care va urma ultima confruntare, cu învingătoarea dintre Uruguay şi Kazahstan.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează