SPORTURI  »  RUGBY  »  ARGENTINA - ANGLIA 23 - 26

VIDEO + FOTO Dramatism total » Anglia s-a impus la limită în fața Argentinei și a câștigat medalia de bronz de la Cupa Mondială din Franța

Anglia s-a impus la limită în fața Argentinei, scor 26-23, și a obținut medalia de bronz de la Cupa Mondială de Rugby, din Franța. +9   FOTO
Anglia s-a impus la limită în fața Argentinei, scor 26-23, și a obținut medalia de bronz de la Cupa Mondială de Rugby, din Franța.

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 08:10 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 10:05

Anglia s-a impus la limită în fața Argentinei, scor 26-23, și a obținut medalia de bronz de la Cupa Mondială de Rugby, din Franța. 

Vineri seară, pe Stade de France din Paris, Argentina și Anglia s-au înfruntat în finala mică a Cupei Mondiale de Rugby, din Franța. 

La un eseu de istorie! Jucătorul care poate stabili un record absolut în finala mondialului de rugby dintre Noua Zeelandă și Africa de Sud
CUPA MONDIALĂ
La un eseu de istorie! Jucătorul care poate stabili un record absolut în finala mondialului de rugby dintre Noua Zeelandă și Africa de Sud

„Pumele” fuseseră învinse clar în semifinale de Noua Zeelandă, scor 6-44, în timp ce britanicii au cedat la limită în fața Africii de Sud, 15-16. 

VIDEO. Anglia, victorie în fața Argentinei în finala mică a Cupei Mondiale de Rugby

Owen Farrell, jucătorul naționalei Angliei, a avut cea mai bună evoluție a meciului. Acesta a punctat, în prima repriză, de 4 ori, dintre care de 3 ori din lovitură de pedeapsă. 

În prima parte a jocului, pentru Argentina au înscris Boffelli (o dată prin lovitură de pedeapsă și o dată dintr-o transformare) și Cubelli, care a reușit un eseu. Prima repriză se încheia cu englezii în avantaj, 16-10. 

Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
+5 FOTO

Sud-americanii au început bine repriza a doua. Argentinienii au punctat de două ori în primele 3 minute, prin Carreras (eseu) și Boffelli (transformare). 

Punctele au început să curgă, iar englezii au înscris la rândul lor, prin Dan (eseu) și Farrell (transformare). Boffelli a mai transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 50, iar ultima jumătate de oră a fost una dramatică. 

Au mai înscris Farrell pentru englezi și Sanchez pentru sud-americani, ambii din lovitură de pedeapsă. Doar că Sanchez, cu 5 minute înainte de final, a ratat un penalty, iar argentinienii au ratat șansa de a se apropia de Anglia, formație care și-a adjudecat astfel medalia de bronz. 

Citește și: 

World Rugby a luat decizia în scandalul de rasism de la Cupa Mondială » Ce se întâmplă cu Bongi Mbonambi, înaintea finalei Africa de Sud - Noua Zeelandă

Se apropie finala mondială, Noua Zeelandă - Africa de Sud! Căpitanul Springboks: „Este cea mai mare rivalitate din istoria sportului nostru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  28 Octombrie 2023, 12:11

Bravo Argentina!

Otago
Otago  •  28 Octombrie 2023, 11:12

Se vede cand joaca o echipa din Emisfera Nordica! Desi meciul a fost echilibrat si interesant de urmarit, e mai spectaculos un meci dintre doua echipe din Emisfera Sudica, indiferent ca sunt din Oceania, Africa sau America de Sud, poate doar Irlanda sa aiba un stil mai apropiat de echipele din Sud.

Gerson
Gerson  •  28 Octombrie 2023, 10:39

Meci frumos, atmosfera high class, arbitrajul pro Anglia, vadit partinitor lăsându-ti impresia la un moment dat ca există două regulamente, ca de altfel in tot turneul, pentru emisfera nordică unul pentru cea sudică altul, comentariul in tonul arbitrajelor!Adică pro Franța, Irlanda și Anglia! O remarca Anglia a fost cea mai putin fair play și obstructionista echipă de la World Cup!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează