SPORTURI  »  RUGBY  »  METROSPORT

Au făcut show de Halloween » Doi rugbiști și-au arătat colții înainte de meciul cu SUA!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 00:00

Cu două săptămâni înaintea meciului cu Statele Unite, de pe 12 noiembrie, de pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, rugbiştii Florin Vlaicu şi Viorel Lucaci, le-au arătat la propriu colţii americanilor şi s-au deghizat special pentru sărbătoarea de Holloween.

"Ne dorim ca americanii să se sperie de urmaşii lui Dracula şi pe terenul de rugby. Meciurile test cu SUA, Canada şi Uruguay vor atrage atenţia tuturor din elita rugby-ului asupra noastră", spun cei doi.

Mai mult, meciul va reprezenta un moment special pentru Vlaicu, acesta ajungând la selecţia 93 sun tricolor, egalându-l pe antrenorul său de la Steaua, Cristian Petre.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează