SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ / AFRICA DE SUD-SCOȚIA 34-16

Au reparat greșeala » După rușinea suferită în fața Japoniei, Africa de Sud și-a revenit și a cîștigat, practic, grupa B

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 00:00

Africa de Sud a marcat trei eseuri în fața Scoției și a cîștigat clar disputa cu britanicii, meciul care stabilea practic cîștigătoarea grupei B.

Europenii au dezamăgit însă, mărginindu-se tot meciul să se apere. Campioana mondială din 1995 și 2007 a reușit o primă repriză foarte bună și conducea cu 20-3 la pauză. Sud-africanii au avut ceva emoții doar în primele minute din partea a doua, cînd aripa Tommy Seymour a culcat balonul în buturile africanilor, după un contraatac pornit din 22-ul adversarilor! De la 20-13 însă, întocmai ca o mare echipă, Africa de Sud a jucat la rezultat, a fructificat fiecare penalitate și s-a distanțat iar la 29-16.

A forțat apoi și punctul bonus ofensiv în fața celor 52.000 de spectatori de pe St. James' Park din Newcastle. A reușit doar eseul al treilea, prin Bryan Habana, cel mai bun marcator de eseuri din istoria Africii de Sud, omul-leopard reușindu-l ieri pe al 61-lea în 113 meciuri disputate! Al patrulea nu a mai venit, Scoția apărîndu-se cu dinții. E tot ceea ce au știut face "ciulinii", o formație care se mulțumește cu calificarea în "sferturi" și nu a vizat și cîștigarea grupei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
455261757963801
Dan Che  •  04 Octombrie 2015, 09:56

rusine este sa scrii prostii mai ursescule; in sport si nu unmai surprizele nu se numesc "rusini" mai primitivilor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează