RUGBY  ·  SCANDAL

Bătaie generală după România - Spania la Rugby! 7 jucători au făcut scandal într-un club de noapte

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 12:18

După România - Spania 24-7, din Rugby Europe Championship 2020, jucătorii celor două formații s-au luat la bătaie într-un club din Botoșani.

Sâmbătă noaptea, 30 de jucători din cele două formații s-au dus să se relaxeze într-un local de noapte, „Old School”. Mai mulți componenți din cele două tabere s-au îmbătat și s-au încăierat, informează Monitorul de Botoșani. 

Agenții de securitate au fost nevoiți să intervină în forță, la fața locului sosind și mai multe echipaje de poliție.

Se pare că incidentul a fost purtat între 4 români și 3 spanioli. Loviturile încasate de către cei implicați au lăsat urme serioase, însă jucătorii au refuzat să fie transportați la o unitate medicală din apropiere.

 „Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale și nu au fost depuse plângeri penale de către cei implicați în eveniment. Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție procedurală”
 - Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani

VEZI ȘI:Corupția din dosarul Hidroelectrica. Cum se făceau Blaga sau Flutur că nu știu nimic de banii aduși de Udrea la partid
Libertatea
Comentarii (6)
mioriticul  •  23 Februarie 2020, 15:28
Postat de cristy82 pe 23 Februarie 2020, 14:45

Asta nu-i nimic, ieri nu am vazut o stire despre etapa de cupa mondiala de sarituri de la Rasnov, in conditiile in care a fost unul din cele mai importante evenimente ale sporturilor de iarna la seniori gazduit de Romania.

Corect punctat. Concursul fiind in RO s-a găsit mai greu un sait extern, de pe care sa ne traducă știrile prin Goagăl Translate.

mihneadds  •  23 Februarie 2020, 15:18

S-au dus sa bea, au si ei o victorie din 3 . Din pacate stejarii de pa rugby incep sa semene din ce in ce mai mult cu corcodusii de la fotbal

delphy08  •  23 Februarie 2020, 15:04

Rezultatul meciului???din club ??Cine a castigat acolo ?Stejarii nostri ca pe teren sau spaniolii?Sa nu zice-ti ca a fost egal ,nu va crede nimeni!!!

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1