SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA EUROPEANĂ A NAŢIUNILOR / ROMÂNIA-RUSIA (SÎMBĂTĂ ORA 16:00, DIRECT GSP TV)

Căpitanul Rusiei, Vladislav Korşunov: "Rivalitatea cu românii durează de mulţi ani!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 10:25

"Naţionala" de rugby a României întîlneşte astăzi, de la ora 16:00, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală, reprezentativa Rusiei în etapa a treia a Cupei Europene a Naţiunilor.

După ce au pierdut ediţia trecută ambele partide, stejarii" vor să-şi ia revanşa, dar vor întîlni o echipă a Rusiei extrem de motivată.
"Naţionala României este un adversar periculos. Faptul că a participat la toate ediţiile Cupei Mondiale spune totul despre forţa acestei echipe.

Rivalitatea noastră cu românii durează de mulţi ani. Să jucîm împotriva românilor a fost mereu interesant. Au două compartimente apropiate ca valoare, nu ştii de unde va veni pericolul. Ne-am dori să jucăm mai des cu România, ar fi în beneficiul ambelor echipe", a declarat căpitanul ruşilor, Vladislav Korşunov pentru site-ul Federaţiei Române de Rugby.

România are o înfrîngere în actuala ediţie a Cupei Europene a Naţiunilor, 17-24 cu Portugalia, în deplasare, al doilea meci, cel contra Ucrainei, programat iniţial pe 12 februarie fiind amînat.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează