Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 15:00

Cozmin Guşă face parte din delegaţia României la Cupa Mondială de rugby din Noua Zeelandă şi a primit acreditarea VIP 1, cea destinată preşedinţilor de federaţii naţionale participante la competiţie.

În schimb, Alin Petrache, şeful FRR, se regăseşte printre cei 12 membri ai staff-ului tehnic. Informaţiile au apărut în Gazeta Sporturilor, în ediţia de marţi. Printre facilităţile acordate de către organizatori persoanelor VIP 1 se numără o limuzină şi cazare pe toată durata CM, separat de restul delegaţiei. În schimb, participă la reuniuni de lucru şi colocvii organizatre de IRB.

"Oamenii din jurul echipelor, categorisiţi oarecum pompos la categoria VIP, sînt personalităţi ce susţin rugby-ul, şi care au întîlniri legate tocmai de promovarea acestui sport în ţările lor prin mijloacele pe care le au dispoziţie. Despre ce am făcut eu pentru rugby sau posibilităţile mele de a promova acest sport, îi las pe alţii să se exprime. În consecinţă, toate întîlnirile pe care le-am avut aici au fost subordonate acestui scop, iar dacă am făcut treaba buna sau nu, se va vedea în viitor", a explicat Cozmin Guşă printr-o scrisoare adresată Gazetei.

Cît priveşte limuzina, fostul politician susţine că nu există nici una. "Mă deplasez cu autocarul echipei împreună cu staff-ul şi băieţii din echipă (şi-mi face mare plăcere!), nu beneficiez de vreun tratament preferenţial care să reclame revolta", a scris Guşă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”