SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

CSA Steaua a cîştigat "Memorialul Eroii Revoluţiei Radu Durbac şi Florică Murariu"!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 iulie 2013 19:43

În cea de-a doua zi a turneului de rugby Memorialul “Eroii Revoluţiei – Radu Durbac şi Floricã Murariu” s-au disputat finalele. În finala micã, echipa naţionalã a României U23 a spulberat selecţionata Moldova A cu scorul de 90 – 0 (35 – 0).

Premierea celor douã echipe a fost fãcutã de preşedintele CSA Steaua Bucureşti, domnul George Boroi şi de Constantin Murariu, fratele regretatului Floricã Murariu.

În meciul vedetã, finala mare, Steaua a întâlnit Selecţionata Naţionalã a Armatei Franceze. Dupã un meci extrem de spectaculos şi de disputat, militarii români au câştigat cu scorul de 50 – 18 (24 - 6). Roş-albaştrii au reuşit sã înscrie nu mai puţin de şapte încercãri şase dintre ele fiind transformate de Florin Vlaicu. MVP-ul finalei a fost ales jucãtorul stelist Laurenţiu Melinte, care a reuşit în aceastã partidã douã încercãri, acesta fiind premiat de Bobby Durbac, fiul regretatului Radu Durbac.

Premierea celor douã echipe finaliste a fost efectuatã de domnul Codrin Munteanu, secretar general al MApN şi de domnul George Boroi.

CSA Steaua mulţumeşte echipelor participante şi tuturor spectatorilor care au contribuit la un superb spectacol rugbystic!

Marcatori Steaua: Laurenţiu Melinte (douã eseuri), Ionel Cazan, Daniel Ianuş, Mãdãlin Baraulea, Robert Dascãlu, Constantin Dumitru (câte un eseu), Florin Vlaicu 1 lp, 6 tr).
Au mai jucat: Remus Necula, Bogdan Neacşu, Cosmin Roşu, Daniel Stãtulescu, Alexandru Mitu, Adrian Paşciuc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  22 Iulie 2013, 11:44

Bravo Steaua !

buerebuistas
buerebuistas  •  10 Iulie 2013, 02:51

A fost un regal . Multumim

cristid.
cristid.  •  09 Iulie 2013, 22:15

Ei sunt adevaratii eroi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează