SPORTURI  »  RUGBY  »  ŞTIINŢA BAIA MARE - STEAUA 13-6

Dominatorii » Ştiinţa Baia Mare a cîştigat ieri Cupa României, al patrulea trofeu din acest sezon

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2010 00:00

Finala Cupei României, dintre Steaua şi CSM Ştiinţa Baia Mare, disputată ieri pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală, ar fi trebuit să reprezinte revanşa roş-albaştrilor.

Asta după declaraţiile convingătoare făcute înainte de meci de către militari, care au ratat în urmă cu o lună finala campionatului naţional în faţa aceleiaşi adversare.

Planurile de acasă nu nu s-au potrivit însă cu cele de pe teren, scorul final, 13-6, fiind de partea băimărenilor. Partida a început şi s-a terminat în aceeaşi notă înverşunată, la fel ca şi vremea de afară, rece şi umedă. A lipsit şi spectacolul de pe gazon, unicul eseu fiind marcat în repriza a doua de CSM Ştiinţa, prin Constantin Ene. Restul de puncte au fost obţinute de ambele echipe prin lovituri de pedeapsă.

Steliştii au încheiat sezonul fără nici un trofeu, în timp ce băimărenii au cîştigat tot ce s-a putut: campionatul naţional, Cupa României, Cupa şi Supercupa Europei Centrale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sas08
sas08  •  06 Decembrie 2010, 10:23

la cat mai multe trofee si sponsori

Vezi toate comentariile (1)
Comentează