SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA - GEORGIA, MIERCURI, ORA 10.30

Echipa României pentru meciul cu Georgia, de la CM. Căpitan e Tincu

Echipa României pentru meciul cu Georgia, de la CM. Căpitan e Tincu
Echipa României pentru meciul cu Georgia, de la CM. Căpitan e Tincu

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 14:00

Federaţia Română de Rugby a anunţat echipa României pentru meciul cu Georgia, din grupa B a Cupei Mondiale din Noua Zeelandă, programat miercuri, de la ora 10:30.

Linia întîi va fi formată din Mihăiţă Lazăr, Paulică Ion şi căpitanul Marius Tincu. Ei vor susţinuţi din linia a doua de Cristian Petre şi Valentin Ursache. Flankerii Mihai Macovei şi Ovidiu Toniţa, alături de închizătorul Daniel Carpo vor forma linia a treia. Cuplul de mijlocaşi va fi compus din Florin Surugiu şi Dănuţ Dumbravă, în timp ce Ionuţ Dimofte şi Csaba Gal vor fi centrii României. Mădălin Lemnaru şi Ştefan Ciuntu vor acoperi cele două posturi de aripă. Fundaş va fi Iulian Dumitraş.

Staful tehnic i-a anunţat ca rezerve pe Bogdan Zebega, Silviu Florea, Valentin Popîrlan, Daniel Ianuş, Valentin Calafeteanu, Constantin Gheară şi Florin Vlaicu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  26 Septembrie 2011, 19:52

mereu am jucat mai bine in meciurile de inceput, iar apoi am fost vraiste...sper sa batem georgia...hai stejarii!!

mad_musu
mad_musu  •  26 Septembrie 2011, 17:30

sper sa realizam o victorie desi e greu doar cu o mobilizare mai buna si mai putine placaje ratate vom reusi ceva in acest moment georgienii sunt peste noi

vladutz13
vladutz13  •  26 Septembrie 2011, 16:52

Considerand ce am vazut pana acum .... Georgia este favorita clara :(. Apararea lor este mult mai buna decat a noastra..... poate noi suntem mai inventivi in atac, poate si un pic mai puternici.... dar cum Scotia nu le-a dat niciun eseu, o sa reusim noi multe? Ma indoiesc. In plus.... au avut si mai multe zile de pauza....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează