SPORTURI  »  RUGBY  »  STRÎNGERE DE FONDURI

Federaţia Română de Rugby îl aduce pe Moş Crăciun!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Rugby Santa, prima acţiune a proiectului "Ajută-l!", are ca obiectiv strîngerea de fonduri pentru a oferi un ajutor Centrului de plasament Sf. Maria din Bucureşti.

Vino între 20.12.2010 şi 28.12.2010 în Pub-ul La Scînteia, cartierul general al comunităţii de rugby, şi donează tot ce poţi: bani, haine, electrocasnice etc. Cu siguranţă cele 38 de fete din acest centru de plasament vor aprecia efortul fiecăruia dintre noi.

“Dincolo de jocul în sine, rugby-ul cultivă valori sociale şi afective, precum curajul, loialitatea, sportivitatea, disciplina şi spiritul de echipă. Carta Jocului de rugby are ca obiectiv principal garantarea faptului că jocul de rugby îşi va conserva caracterul său unic atît pe teren, cît şi în afara lui.

În orice sport de echipă ajutorul reciproc al coechipierilor este absolut necesar. În rugby, este cheia succesului! Deseori puteti auzi un spectator din tribună strigînd: “Ajută-l, ajută-l!, un antrenor de la marginea terenului: “Suport, suport!”. Nu trebuie să faci parte din fenomen ca să înţelegi ce vor toţi acei oameni de la jucători.

Am iniţiat proiectul "Ajută-l!" pentru a demonstra faptul că rugby-ul nu poate rămîne doar la nivel de sport de echipă. Îl vom transforma într-un fenomen social!”, a declarat Gabriel Horvath iniţiatorul proiectului.

Sursa: frr.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează