SPORTURI  »  RUGBY  »  DECES

Fostul rugbist Radu Demian a decedat la 80 de ani! A câștigat de 5 ori campionatul național și CCE

Radu Demian, al treilea de la stânga la dreapta // FOTO: Frr.ro
Radu Demian, al treilea de la stânga la dreapta // FOTO: Frr.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 12:04

Radu Demian, fost campiona național la rugby și fost căpitan al echipei naționale, a murit sâmbătă noapte la 80 de ani. Acesta suferea de diabet și a suferit un infarct.

Potrivit Federației Române de Rugby, Demian a debutat în rugby la 18 ani, iar de-a lungul carierei a jucat la Voința Cluj, Știința Cluj, Grivița Roșie, RC Toulon. A antrenat naționala României între 1972 și 1974 și este Maestru Emerit al sportului din 1964.

Demian a câștigat de cinci ori campionatul național al României, cu Grivița Roșie, CCE în 1964. În Franța a câștigat Chalenge Yves du Mannoir.

Dumnezeu să-l odihnească!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează