SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA - TONGA 16-21

FOTO Naţionala de rugby a României a pierdut în faţa reprezentativei statului Tonga într-un meci amical

Foto: Alex Nicodim +7   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 00:12

Reprezentativa de rugby a României a pierdut meciul amical împotriva naţionalei statului Tonga, scor 16-21, într-un meci disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

Partida a avut un scop special. Încasările din vînzarea biletelor vor merge sub formă de donaţie la Sione Vaiomounga, jucător de origine tongană care joacă în România la campioana CSM Ştiinţa Baia Mare şi suferă de insuficienţă renală.

Naţionala României a avut parte şi de o premiere. Paula Kinikinilau, sportiv de origine tongană, a fost titular în reprezentativa noastră.

Invitat special a fost Gheorghe Hagi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  06 Septembrie 2015, 15:45

Mmmm ... dar meciul, meciul cum a fost? Dacă nu asta, măcar ziceți/ne punctele cum s-au dat? Tonganezii au dat numai eseuri? (Știți ce e ăla un eseu, nu?)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează