SPORTURI  »  RUGBY  »  CHALLENGE CUP

Grupă DE FOC pentru Timișoara Saracens » Campioana României la rugby le înfruntă pe Harlequins și Stade Francais în Challenge Cup

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 17:05

Bănățenii și-au aflat azi adversarii din grupele EPCR Challenge Cup, a doua competiție continentală.

Timișoara Saracens RCM, campioana României, va avea parte de dueluri infernale în toamnă cu englezii de la Harlequins, scoțienii de la Edinburgh Rugby și francezii de la Stade Francais Paris.

Calificarea obținută în premieră pentru o echipă din SuperLigă în grupele competiției europene aduce nume grele în Banat la toamnă.

Harlequin FC e finalista Challenge Cup din ediția trecută și ocupă locul 7 în Aviva Premieship din Anglia, Stade Francais Paris au fost campionii Franței în 2015 și sunt pe 12 clasată în Top 14 iar Edinburgh Rugby ocupă locul 9 în Pro 12, Liga Celtică. Prima etapă din faza grupelor Challenge Cup se va desfășura în perioada 13-16 octombrie.

În faza sferturilor vor participa câștigătoarele celor cinci grupe plus cele mai bune trei formații clasate pe locul secund. Timișorenii au ajuns aici după ce și-au câștigat grupa de calificare și după ce au trecut la baraj de Calvisano Rugby, campioana Italiei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
nicholaus
nicholaus  •  29 Iunie 2016, 19:34

FORZA TIMISOARA !!!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  29 Iunie 2016, 18:29

Sa umplem stadionul sa demonstram ce inseamna Timisoara IN SPORT,IN ROMANIA,IN LUME!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează