SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA - SUA 5-31

Înfrângere usturătoare » "Stejarii" au fost demolați în Ghencea de Statele Unite

Articol de - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 19:17

Naționala României s-a înclinat într-un meci-test, în fața SUA, cu 5-31.

"Stejarii" au avut parte, azi după amiază, pe stadionul de rugby din Complexul sportiv Ghencea, de o partidă dură împotriva reprezentantei Statelor Unite ale Americii.

Din formația tricoloră au lipsit unii ''stranieri'', cei care după confruntarea cu Portugalia s-au întors la echipele de club.

Tinerii ce i-au înlocuit nu au făcut față forței echipei adverse și au cedat cu 5-31, la pauză 5-12. Punctele României au fost aduse de eseul lui Ionel Melinte. Acesta a fost al șaptelea succes al americanilor din nouă partide disputate contra României.

În clasamentul mondial, România ocupă locul 16, iar SUA poziția a 15-a.
"Tricolorii" vor mai disputa un meci- test, pe 24 noiembrie, tot împotriva unei echipei calificate la Cupa Mondială din 2019. De data aceasta se vor duela în Ghencea, cu Uruguay.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  17 Noiembrie 2018, 20:48

Fara stranieri suntem catastrofali, sper sa nu o luam si de la Uruguay ca aia chiar ar fi rusinos. Cu USA mai treaca mearga, e echipa buna, in forma, si au adus cam cei mai buni jucatori. Era de asteptat sa pierdem.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează