SPORTURI  »  RUGBY  »  CONDAMNARE

Jucător de rugby, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri! Ce cantitate de droguri urma să fie distribuită

Jamil Hapoate (verde).
FOTO: Imago
Jamil Hapoate (verde). FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 13:21 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 17:24

Jucătorul de rugby australian Jamil Hopoate (27 de ani) a fost condamnat la 3 ani și 9 luni de închisoare pentru trafic de droguri. 

Acesta va putea fi eliberat condiționat după doi ani, notează cei de la AS

Gigi Becali e gata să cedeze doi jucători la Cluj: „Da, mă, îi las!”
FCSB
Gigi Becali e gata să cedeze doi jucători la Cluj: „Da, mă, îi las!”

Jucător de rugby, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri!

514 kilograme de cocaină, în valoare de 154 de milioane de dolari australieni (aproximativ 99 de milioane de euro) au fost descoperite de către Poliția Federală Australiană în niște cutii de transport. Oamenii legii ar fi înlocuit drogurile cu o pudră inodoră și apoi i-ar fi urmărit pe distribuitori, pentru a vedea în ce zone ale orașului Sydney sunt distribuite substanțele interzise, scriu cei de la 7news.com

Jamil Hopoate a fost văzut în timp ce încărca 8 cutii de transport într-o dubă, vehicul care a fost ulterior oprit de poliția australiană. 

Fostul jucător de rugby ar fi primit 10.000 de dolari australieni (aproximativ 6.400 de euro) din partea unui necunoscut, aceștia fiind singurii bani pe care Jamil Hopoate i-a încasat din întreaga afacere, potrivit judecătoarei Sharon Norton. 

Nu există probe conform cărora inculpatul avea să distribuie drogurile în cadrul comunității locale

- judecătoarea Sharon Norton

Cu toate acestea, judecătoarea Sharron Norton a menționat că Jamil Hopoate a fost un membru important al traficanților, mai scrie presa australiană. 

Jamil Hopoate ar fi declarat că cei 10.000 de dolari australieni ar fi fost cheltuiți pentru plata datoriilor, precum și pentru a-și întreține patima jocurilor de noroc, a drogurilor și a alcoolului. 

Jamil Hopoate a mai avut probleme cu legea

Nu e prima oară când Jamil Hopoate are probleme cu legea.

În 2012, acesta a fost dat afară de către formația australiană de rugby Parramatta Eels, pentru că a recunoscut că a condus în stare de ebritate. În 2014, Jamil Hopoate a fost condamnat la un an de închisoare, deoarece a agresat doi bărbați într-un pub din Sydney

În 2021, Jamil Hopoate a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunității, pentru că și-a agresat soția. Fostul sportiv nu și-a executat însă pedeapsa, motiv pentru care a fost încarcerat timp de 3 luni. 

VIDEO. Hagi, deranjat de cifrele Instat: „Nu pot să înțeleg, Artean e trecut greșit, avem cele mai multe goluri, suntem pe primul loc”

Citește și:

Contract colosal pentru „cel mai bun analist din toate timpurile”: câștigă la TV de 5 ori mai mult decât a făcut-o în 16 ani ca jucător!

Final de drum pentru jucătorul de la FCSB: „Un bezmetic ca ăsta te poate costa titlul! Gata, scăpăm de el și transferăm altul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează