SPORTURI  »  RUGBY  »  DUBLĂ SUSPENDARE PE VIAŢĂ

Lipă: "Îi voi aplica lui Adăscăliţei aceeaşi pedeapsă"

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2010 00:00

Elisabeta Lipă, preşedintele CS Dinamo, a declarat miercuri că îi va aplica rugbystului Mihai Adăscăliţei aceeaşi sancţiune ca şi cea primită de la FRR, respectiv suspendare pe viaţă. Luni seara, în cantonamentul de la Izvorani, Adăscăliţei l-a lovit cu piciorul în faţă pe colegul său de la echipa Stejarii, Adrian Rădoi, acesta din urmă alegîndu-se cu o fractură de piramidă nazală.
"Am discutat cu Adăscăliţei şi mi-a spus că-i pare rău pentru ceea ce a făcut. I-am spus să-i ceară scuze lui Rădoi, dar şi părinţilor acestuia. Este un jucător foarte bun, are doar 26 de ani, dar din păcate părerile de rău nu prea îl mai ajută", a spus Lipă, care a adăugat că nu poate să nu-i aplice aceeaşi sancţiune pe linie sportivă şi la club. Comandantul dinamoviştilor a spus că îşi doreşte ca sportivii să nu mai fie implicaţi în asemenea incidente. "Nimeni, nici antrenorii, nici psihologii, nu le spun . Depinde de reacţia de moment a fiecăruia".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close