Articol de , , - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 01:57 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 08:09

CSA Steaua a învins rivala Dinamo, scor 25-14, în derby-ul etapei a 4-a a Ligii Naționale de rugby. Sportivii celor două rivale cheamă spectatorii la stadion. 

Florin Surugiu (38 de ani), mijlocașul la grămadă al celor de la Steaua, a fost suprins plăcut de numărul mare de jurnaliști prezenți la interviuri: „Am avut emoții, nu mă așteptam la așa conferință. Noi nu prea avem parte de așa ceva. Mă bucur că veniți și la rugby, cred că v-am arătat un meci frumos astăzi. Vă mulțumim!”.

VIDEO. Florin Surugiu, după Steaua - Dinamo: „Nu mă așteptam la așa conferință”

„Mă așteptam la un meci foarte greu, ne-am pregătit pentru această etapă. Eu zic că această victorie este foarte dulce. Știam strategia, ei nu aveau banca atât de bună ca noi pentru repriza secundă. Pentru noi, fiecare meci cu Dinamo este ca o finală.

Mi-aș dori să vină lumea, nu neapărat cei din galerie, să vină oamenii din sport. E păcat de acest stadion. Pot să mă uit la fiecare meci în tribună și să văd aceiași oameni, familia, prietenii. Ne-am bucura să vedem și lume nouă. 

A fost o zi frumoasă, ora bună, ne așteptam să fie mai multă lume. Noi ne bucurăm cu cei care au venit azi la meci. 

Am o vârstă, mă gândesc că la un moment dat trebuie să pun ghetele în cui, dar acum simt că pot. O să bem o bere, sărbătorim, dar urmează o etapă grea, cu Timișoara”, a spus stelistul Florin Surugiu.

VIDEO. Dragoș Ser: „Ne dorim să vină cât mai mulți suporteri”

Dragoș Ser, desemnat cel mai bun jucător al meciului, a rămas modest: „Cred că a fost aportul tuturor celor 23 de jucători de pe foaie. A fost o primă repriză grea, am intrat conduși la vestiare. Am început doar cu victorii campionatul, am învins și campioana Baia Mare. Sunt bineveniți din ce în ce mai mulți suporteri, îi dorim în număr cât mai mare”.

VIDEO. Tudor Boldor: „Este o plăcere să joci pe asemenea stadioane”

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Fete de aur și bronz » Alexandra Anghel și Kriszta Incze au mai adus două medalii pentru România la Campionatele Europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”