SPORTURI  »  RUGBY  »  IRB NATIONS CUP - ROMÂNIA-SOUTH AFRICA KINGS (MIERCURI, ORA 19:00, DIRECT GSP TV)

Momentul adevărului pentru România! "Tricolorii" joacă miercuri contra "regilor" din Africa de Sud

Romania
Romania

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 11:31

Naţionala României s-a chinuit în primul meci la IRB Nations Cup să învingă Namibia. Un eseu al lui Carpo şi punctele aduse din loviturile de pedeapsă de Dumbravă şi Vlaicu au dus "stejarii" spre un succes la limită, 13-11, un succes venit însă cu mari emoţii. "Nu am făcut cel mai bun meci, am făcut o grămadă de greşeli, dar e bine că am cîştigat. Acum nu trebuie să ne gîndim decît la partida cu sud-africanii", a declarat căpitanul Marius Tincu.


Ora 19:00, stadionul Arcul de Triumf
South Africa Kings sau Regii din Africa de Sud, adversarii românilor de miercuri, au avut în schimb o evoluţie entuziasmantă în primul meci de la IRB Nations Cup. La prima lor participare, "regii" au învins Georgia cu 31-17. Echipa care face parte din aceeaşi grupă cu România la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, Georgia a marcat primul eseu al meciului şi a condus cu 7-0. Siyanda Grey, jucătorul din linia de trei sferturi a sud-africanilor, şi-a început însă recitalul, reuşind nu mai puţin de trei eseuri! Pînă la pauză gruzinii au ţinut pasul cu adversarul, ei conducînd cu 14-13. În partea a doua însă, africanii au jucat singuri, cîştigînd repriza cu 18-3.

Antrenorul Romeo Gontineac va miza probabil, la meciul cu South Africa Kings pe cîţiva dintre titularii pe care i-a menajat împotriva Namibiei. Astfel, Ovidiu Toniţa sau Iulian Dumitraş vor fi de această dată pe teren.

Partida România-Soth Africa Kings va fi transmisă în direct de GSP TV, de la ora 19:00, dar va putea fi urmărite live şi pe siteul www.gsp.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
neamircea
neamircea  •  14 Iunie 2011, 12:23

Bafta Louis Strydom!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează