RUGBY  ·  CUPA MONDIALĂ

O întâlnire tare » Noua Zeelandă și Anglia se vor înfrunta weekend-ul viitor în semifinalele Cupei Mondiale

Articol de — Duminica, 20 Octombrie 2019

Noua Zeelandă și Anglia se vor înfrunta weekend-ul viitor în semifinale, după ce ieri au reușit victorii convingătoare în fața Irlandei, respectiv a Australiei.

Cupa Mondială din Japonia s-a mai apropiat cu un pas deznodământ. Ieri, s-au desfășurat primele meciuri de pe tabloul sferturilor de finală. În prima confruntare s-au întâlnit Anglia și Australia, iar echipa europeană s-a impus în fața vicecampioanei din 2015 cu 40-16 (17-9). Jonny May (2), Kyle Sinckler, Anthony Watson au reuşit eseuri pentru „trandafiri'', toate transformate de Owen Farrell, care a fructificat şi patru lovituri de penalitate.

Sunt mulțumit de jucătorii mei și abia așteptăm să jucăm următorul meci. Nu am ajuns încă la forma maximă și este o provocare să o atingem", a spus antrenorul englez Eddie Jones.  

Provocarea va fi imensă pentru că adversarul este chiar campioana en titre, Noua Zeelandă, care a trecut de Irlanda cu 46-14 (22-0) la Tokyo. Aaron Smith (2), Beauden Barrett, Codie Taylor, Matt Todd, George Bridge şi Jordie Barrett au reuşit eseuri pentru All Blacks, Richie Mo'unga transformând patru dintre ele şi tot el fructificând o lovitură de pedeapsă.  

Confruntarea dintre Anglia și Noua Zeelandă va avea loc pe 26 octombrie, la Yokohama.

Astăzi au loc celelalte două sferturi de finală: Țara Galilor-Franța, la Oita, și Japonia-Africa de Sud, la Tokyo (în direct pe TVR 1).

VEZI ȘI:

Michael Leitch, căpitanul Japoniei născut în Noua Zeelandă sau străinul devenit simbolRambo, băieţelul de 12 ani sclav la cămătari în contul datoriei părinţilor. Incredibil ce a urmat când nu a mai suportat calvarul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:30 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
19:00 Baschet M

U-BT Cluj-Napoca - Tsmoki Minsk

Digi 4
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Heidenheim

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Sandhausen

Digi 2
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei

Manchester City - Manchester United

Digi 1
Program TV complet

Liga 1