RUGBY  ·  ANGLIA

VIDEO. Rugbystul-miracol care a uluit lumea! » Merge fără ajutor la 10 săptămâni de când rămăsese paralizat: „Uimitorul meu soț e dovada!”

Michael Fatialofa și-a revenit spectaculos după o accidentare gravă
Michael Fatialofa și-a revenit spectaculos după o accidentare gravă

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 18:00

Michael Fatialofa (27 de ani), jucător de rugby în Anglia, a fost filmat mergând fără ajutor, la doar 10 săptămâni după ce a rămas „paralizat” și a stat la terapie intensivă, scrie azi tabloidul englez The Sun.

Închizătorul de la Worcester Warriors a fost în spital încă din 4 ianuarie după ce a suferit o accidentare de groază la gât în partida din Premiership împotriva Saracens. Acesta a fost dus în grabă la spital, unde a fost diagnosticat cu o contuzie a coloanei vertebrale, care provocase compresia acesteia.

Fatialofa a suferit o intervenție chirurgicală pentru a calma presiunea asupra măduvei spinării și a trebuit să petreacă mai mult de două săptămâni la terapie intensivă.

Dar acum, spre uimirea medicilor, acesta a fost filmat mergând de unul singur. Soția sa, Tatiana, a descris videoclipul ca fiind „un miracol pe care nici măcar medicii nu îl pot explica”.

„Medicii sunt uimiți de progresul său, având în vedere gravitatea accidentării. El a fost literalmente paralizat de la gât în ​​urmă cu doar 10 săptămâni, iar în prezent leziunile măduvei spinării nu au un leac, dar uimitorul meu soț este dovada că Dumnezeu nu se limitează niciodată la înțelepciunea umană”, a transmis Tatiana.

#vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri:Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (1)
zagna  •  22 Martie 2020, 12:34

Puterea lui Dumnezeu este mare !

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1