SPORTURI  »  RUGBY  »  DECIZIE

Oraşul Christchurch nu va găzdui meciuri de la Cupa Mondială de rugby

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 martie 2011 10:01

Oraşul Christchurch, afectat de seismul din data de 22 februarie, nu va găzdui niciun meci din cadrul Cupei Mondiale de rugby din Noua Zeelandă, a anunţat ministrul Murray McCully, informează AFP.

"Vă anunţ cu regret că toate meciurile din cadrul Cupei Mondiale 2011, programate la Christchurch, vor trebui să fie mutate", a spus ministrul neo-zeelandez.

Oraşul Christchurch, afectat de un cutremur cu magnitudinea de 6,3 în urma căruia au decedat 166 de persoane, urma să găzduiască şapte meciuri, între care şi două din sferturile de finală ale competiţiei ce va avea loc în perioada 9 septembrie - 23 octombrie. Cele două partide din sferturi vor avea loc la Auckland.

"Eden Park era singura alternativă logică pentru cele două meciuri mai importante, având în vedere capacitatea stadionului", a explicat Martin Snedden, directorul general al Rugby New Zealand, organizatoarea evenimentului.

La trei zile după seismul din 22 februarie, organizatorii au anunţat închiderea temporară a stadionului din Christchurch pentru evaluarea pagubelor. Ulterior, firma care administrează stadionul nu a putut garanta faptul că lucrările de refacere se vor încheia la timp.

Sursa: Mediafax

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close