SPORTURI  »  RUGBY  »  RCM TIMIŞOARA - CSM ŞTIINŢA BAIA MARE 16-6

Pierdere mare pentru "Stejari" » Calafeteanu stă 6 luni după accidentarea din finala Superligii

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 11:55

Mijlocaşul la gramadă al echipei RCM Timişoara, Valentin Calafeteanu, s-a accidentat în finala Superligii la rugby.

Acesta va fi nevoit să ia o pauza de aproximativ şase luni, după operaţia de marţi în urma căreia i se va monta o tijă metalică.

"Am avut două contacte mai dure la interval scurt. L-am placat cu acea mîna pe Van Herden, iar imediat după am primit o pasă de la Dani (n.r. - Daniel Carpo) şi am fost prins între doi adversari. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Partea bună e că ştiu ce am de făcut, pentru că am mai trecut prin asta în 2010. Nu am putut să mă bucur, nu am fost nici supărat, pur şi simplu nu am avut reacţie.

Nu conştientizez încă preţul succesului. Mă bucur în schimb ca totul a ieşit bine. Îmi pare rău că nu o să pot onora convocările la selecţionata Lupilor şi la naţională. O să văd meciurile din tribună. Le mulţumesc fanilor timişoreni pentru tot ce au făcut. Nu am simţit niciodată în campionatul intern ce am simţit la finală şi pentru această atmosfera trebuie sa le mulţumesc", a declarat Valentin Calafeteanu, informează super-liga.ro.

RCM Timişoara a cîştigat Superliga la rugby, după ce a învins, cu scorul de 16-6, echipa CSM Ştiinţa Baia Mare, în finala competiţiei disputată la Bucureşti.

Sursă: Mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează