SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR

Portugalia-România, meci decisiv pentru calificarea la barajul Cupei Mondiale

rugby
rugby

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Reprezentativa naţională de rugby a României va juca împotriva Portugaliei, în cel de-al nouălea meci din cadrul Cupei Europene a Naţiunilor (CEN). Meciul va avea loc sîmbătă, la ora 17:00, la Lisabona.

România şi Portugalia s-au întâlnit de 16 ori până acum, dintre care 15 partide s-au disputat în cadrul Cupei Europene a Naţiunilor, iar un meci a avut loc la Cupa Mondială din 2007. Palmaresul echipei României din meciurile cu Portugalia, jucate în deplasare, cuprinde şase victorii şi o înfrângere. 

În clasamentul CEN, România ocupă locul 4, în spatele, Georgiei, Rusiei şi Portugaliei, după nouă etape, România având un joc mai puţin disputat. România mai are de jucat două partide, cu Portugalia şi cu Spania (la Bucureşti, în 27 martie), după cum precizează mediafax.

Ca să obţină calificarea în meciurile de baraj pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă, din 2011, România trebuie să învingă Portugalia, la cel puţin două puncte diferenţă, şi o victorie în partida cu Spania.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  20 Martie 2010, 19:03

Se pare ca rugby-ul, un sport in care devensiem candva o forta, nu mai pasioneaza pe nimeni. Am cautat pe toate siteurile posibile si imposibile un live text: nimic. Se pare ca un singur rand despre jiji fecali sau cristi porcea conteaza mai mult decat rezultatul unei Echipe Nationale. RUSINE! ziaristii lui peste

 •  20 Martie 2010, 18:13

ii pE TVR2

iwentvs
iwentvs  •  20 Martie 2010, 17:38

Nici macar un text livescore? Ce pacat... Poate ne spune bomba scorul la pauza, incercati un "direct"...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează