SPORTURI  »  RUGBY  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE JUNIORI U20

România U20 nu mai promovează în prima divizie a Campionatului Mondial de juniori

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2009 00:00

După ce echipa U20 a României a cîştigat divizia secundă a Campionatului Mondial U20, nu poate promova în prima divizie a Campionatului Mondial.

Motivul? IRB a emis un comunicat prin care a redus numărul de echipe de la 16 la 12 pentru ediţia din 2010.

Această măsură face ca să nu mai promoveze nimeni din divizia a doua, ba mai mult, vor retrograda patru din actualele participante ale primei divizii de la Mondialul de Juniori.

Singurul lucru bun pentru naţionala României este faptul că pentru a juca anul viitor în divizia secundă a Mondialului de Juniori din 2010 nu va mai trebui să treacă prin calificări.

Sursa: rugby.ro

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  07 Iunie 2009, 00:39

Ce sa va spun. este bine sau nu? 1. Nu este bine pt.ca aceasta decizie ne cam trage inapoi.2.Este bine pt.ca voi ziaristi de la aceasta publicatie care ati fost invitati la turneul final U 16 de astazi 06 06 2009 la stadionul Arcul de Triumf (eu v-am invitat) putin v-a pasat si nu ati venit pt.ca normal erau juniori.Nu aduc cititori. Poate cineva dintre voi scribilor sa-mi spune-ti ce s-a intamplat astazi pe stadion? Asa ca, nu mai faceti pe ofensatii. Mai intai uitati-va in oglinda.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează