SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA - URUGUAY, MÎINE, ORA 17:00, GSP TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

România - Uruguay se dispută cu casa închisă! Vezi ce mai poţi face pentru a intra la meci!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Meciul dintre reprezentativa de rugby a României şi naţionala Uruguayului, din manşa secundă a barajului de calificare la Cupa Mondială din 2011, se va disputa cu casa închisă, sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Bucureşti, informează frr.ro.

Potrivit sursei citate, biletele pentru partida cu Uruguay s-au epuizat vineri după-amiază.

Organizatorii anunţaseră anterior că până vineri au fost vândute aproximativ 4.100 de bilete şi că mai erau disponibile 500 de tichete.

Suporterii care vor veni la stadion cu un tricou galben sau cu un steag tricolor vor avea acces gratuit la peluze, începând cu ora 16.30, în limita locurilor disponibile.

Imnurile de stat vor fi interpretate de fanfara Muzica Militară a Jandarmeriei Române.

Partida România - Uruguay, din manşa secundă a barajului de calificare la Cupa Mondială din 2011, se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul "Arcul de Triumf", din Bucureşti. În meciul tur, disputat în urmă cu două săptămâni la Montevideo, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 21-21.

Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
margelathu666
margelathu666  •  27 Noiembrie 2010, 15:10

pacat ca nu avem un stadion pe masura performantelor nationalei de rugby. stadionul arcul de triumf se aseamana cu unul de liga a doua de fotbal. pacat, rugbyul romanesc merita mai mult. bafta baietilor !!!!

alexvalean
alexvalean  •  27 Noiembrie 2010, 09:57

Azi joaca!

alexvalean
alexvalean  •  27 Noiembrie 2010, 09:56

Sau puteti merge la Baia mare . Acolo CSM Stiinta Baia Mare joaca returul supercupei europei cu multe sanse de a si castiga trofeul dupa ce in tur a castigat in fata celor de la split cu 22-3(10-0)Meciul incepe de la ora 11 pe stadionul lascar ghinet.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează