SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA - UCRAINA 41-16

Romeo Gontineac, după 41-16 cu Ucraina: "Încă nu sîntem pregătiţi pentru Mondiale"

Romeo Gontineac
Romeo Gontineac

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 18:41

Antrenorul echipei de rugby a României, Romeo Gontineac, a declarat după meciul câştigat împotriva Ucrainei, scor 41-16, în Cupa Europeană a Naţiunilor, că în acest moment jucătorii săi nu sunt pregătiţi încă pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă, ce va debuta la 9 septembrie. CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE MECI!

"Astăzi nu suntem încă pregătiţi sută la sută pentru mondiale, cel puţin nu după acest meci. Sîntem pregătiţi fizic, mental deja ne gândim acolo şi poate şi că ăsta a fost un motiv", a spus Gontineac.

Romeo Gontineac s-a arătat nemulţumit de numărul mare de greşeli comise de elevii săi. "Un exerciţiu foarte bun cu o opoziţie foarte bună din partea ucrainenilor. Au fost momente foarte bune ale noastre, pe alocuri. La fel şi cu pregătirea fizică, pe alocuri eram foarte bine, pe alocuri eram obosiţi. Primul obiectiv era să avem certitudine în grămezi, ceea ce ne-a lipsit, mai ales în repriza a doua. Au fost momente foarte bune, iar în altele când am atacat şi câte un minut şi jumătate am pierdut balonul. Este o rampă care ne va da foarte mult de lucru în următoarele două săptămâni. Vom face analiza video şi vom avea foarte mult de muncă pe teren", a adăugat Gontineac, scrie Mediafax.

Tehnicianul român s-a plîns de faptul că atît Ucraina, cît şi România au evoluat în echipamente aproape identice ca şi culori. "Unul dintre obiective a fost să nu primim eseu, să luăm între cinci şi opt penalităţi, dar am luat nouă. Am fost la limită. Au fost şi lucruri ok, că nu am avut accidentaţi şi că am luat punctul bonus. Le-am spus şi observatorilor că nu este normal să jucăm în echipament identic cu al adversarilor. A fost o catastrofă, dar arbitrul a zis că e ok. Poate şi din această cauză am pierdut multe baloane", a subliniat Gontineac.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cangurul
cangurul  •  21 August 2011, 03:05

Mestere nu aveti nicio treaba cu C.M. sunteti doar la numar;oricum luati mai mult de 20 de puncte pe meci de la oricare echipa.AUSSIE,AUSSIE,AUSSIE

cordos_eu
cordos_eu  •  20 August 2011, 20:25

nu veti fi niciodata pregatiti! nici nu ma uit la mondiale ca n-aveti nici o treaba cu sportul asta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează