SPORTURI  »  RUGBY  »  CSM BUCUREȘTI

Scandal la CSM București » Vedetele naționalei de rugby se revoltă: ”Nu mai jucăm pînă nu vedem banii!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2015 15:34

Jucătorii formației CSM București amenință că nu vor intra pe teren în semifinalele Superligii Naționale de rugby.

Neplătiți de patru luni, jucătorii s-au săturat de promisiuni și nu mai vor să joace pînă cînd nu își vor încasa restanțele financiare. Printre cei care s-au revoltat se numără și Florin Vlaicu și Florin Surugiu, vedetele naționalei României.

Conducerea le-a promis în urmă cu o săptămînă că vor primi o parte din bani, însă acest lucru nu s-a întîmplat.

"Pînă nu vedem banii în cont, nu sîntem siguri de asta. Nu mai avem încredere în nimeni. Cred că nici în noi", a spus a spus Florin Vlaicu, conform DolceSport.

"E important ce rezultate vor avea la finalul acestui sezon. Sînt două variante: ori rămînem cu echipa de tineret, ori cu unii de la seniori. Se va face o echipă cu care să se continue în Superliga", a spus directorul general al CSM București, Constantin Căliman.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
10201076531552376
Sorin Socol  •  23 Noiembrie 2015, 18:37

Ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!! Cind am luat decizia de a nu mai juca cu oamenii care nu au *** (scuzați expresia ) in 2011, fiind căpitan la națională și încercând să-i apar și sa ma zbat pentru interesul lor sincer am avut DREPTATE. Mesajul celor ce evoluau atunci în campionatul României a fost simplu : Sorine noi nu avem cum sa ne băgăm pentru ca cei de la federație ne vor tăia salariile și noi avem credite la MAȘINI. Știți ceva băieți? Ați rămas cu BMW urile voastre acuma.Contracte în afara : cucu!!! Sunteți infundati pinata la gît în grămadă aia de căcatul de sistem din România și v-ați făcut-o cu mina voastră. Și asta ca sa fiu asa SUBŢIRE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

812031735500378
Ddanny Ddanny  •  22 Noiembrie 2015, 10:29

din bani publici...de la noi..ar trebui interzise cluburile astea

427951077389201
Mihai Tanase  •  22 Noiembrie 2015, 07:47

Acest club n-ar trebui sa existe .Nu reprezinta pe nimeni din Bucuresti .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează